Banhoutfeesten 2018

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren we tijdens het tweede weekend van juli onze Banhoutfeesten in het Banhoutbos te Heestert. Hou zeker deze pagina in de gaten om te ontdekken wat we dit jaar voor u in petto hebben….

PROGRAMMA

Zaterdag 7 juli
19:00 Popup Bar BANHOUT
we mogen terug genieten van sfeer en gezelligheid in het prachtige, groene kader.
Deze avond wordt georganiseerd door JOLS (Jong Oud-Leiding Sellewie), waarbij de opbrengst integraal geschonken wordt aan een ‘goed doel’.
Vorig jaar was dit ‘De Drie Wijzen’ – Ubuntu.

Zondag 8 juli
11:00 Modern aperitiefconcert door ‘De Ware Vrienden’
12:00 / 14:00  Barbecue à volonté (vooraf inschrijven)
16:00 Optreden van ‘Sons of Racketeers’

Ergens op het kruispunt tussen traditionele Keltische volksliederen en folkrock vind je SONS OF RACKETEERS.
In 2002 ontstond RACK, 6 enthousiaste muzikanten die intrumentele versies brachten van pop, rock en keltische nummers. 10 jaar later is SONS OF RACKETEERS in een aangepaste bezetting klaar om een versnelling hoger te schakelen met een glansnieuw programma. Vanuit het repetitielokaal te Zwevezele bouwt SONS OF RACKETEERS traditionals om tot inspirerende en uptempo songs.
Drums en bas zorgen voor de non-stop drive, zang en solo’s op accordeon geven de set van de Sons een opgewekt, uitbundig gevoel en de scheurende gitaren laten het publiek niet onberoerd.
Naast traditionele Keltische volksliedjes, hebben ook covers en arrangementen van nummers van o.a. The Young Dubliners, Flogging Molley of Dropkick Murphys hun plaats in de setlist.
De sfeer op en rond het podium van deze groepen, kan je ook beleven bij Sons Of Racketeers.